TUK Kesätiedote 1.7.2022

VIERAILIJAT

Jäsenillä on oikeus tuoda yksi vierailija kerrallaan Ouritiin. Uimajäsenillä on oikeus tuoda vierailija uimaan ja saunajäsenellä vastaavasti saunaan.

  • Vierasmaksu on 10€ aikuisille ja 5€ alle 18 -vuotiaille.
  • Vierasmaksu koskee kaikkia vieraita Ouritissa saunomisesta tai uinnista riippumatta.
  • Vierasmaksut maksetaan ennen vierailua kerhon tilille FI31 1228 3000 0178 46 (viesti: VIERAILIJAMAKSU) tai käteisellä keittiön postilaatikkoon.
  • Jäsenen ja vierailijan koko nimi kirjataan selvällä käsialalla keittiön pyödällä olevaan vihkoon. Jäsen myös perehdyttää vieraan Talviuimarienkerhon käytäntöihin ennen vierailua, myös koskien alueella kuvaamiseen ja tervehtimiskäytäntöön.

UIMAJÄSENTEN SAUNAN KÄYTTÖ

Uimajäsenellä on oikeus saunoa, kun saunassa on tilaa ja maksamalla 5€ kerhon tilille FI31 1228 3000 0178 46 (viesti: SAUNA) tai käteisellä keittiön postilaatikkoon.Uimajäsen ei voi tuoda vieraita saunaan.

YLEINEN VALVONTA

Varsinkin näin kesäaikaan, kun toiminta ja liikenne koko Hietaniemen alueella on vilkasta, on erittäin suositeltavaa, että kaikki jäsenemme seuraavat kerhomme alueelle saapuvia mahdollisia ulkopuolisia henkilöitä ja tiedustelevat heiltä ovatko he kerhomme jäseniä. Helppo tapa varmistaa jäsenyys on kysyä minkä kerhon jäseniä henkilöt ovat ja kysyä myös jotakin muuta kerhomme toimintaan liittyvää asiaa. Mikäli henkilöt eivät ole kerhomme jäseniä tulee heidät ohjata ulos kerhomme alueelta.

ELOJUHLA

Muutaman vuoden tauon jälkeen on vuorossa elojuhlat. Elojuhlat pidetään lauantaina 20.8.2022. Juhlan ohjelmasta tiedotetaan myöhemmin.

Mukavaa kesää toivottaen,

TUK hallitus

error: Tämä sivuston kaikki sisältö on kopiosuojattu !