Ohjeita jäsenmaksun maksamiseen

Seuramme pankkiyhteys

Kaikki maksut tulee maksaa ennakkoon annetulla/sovitulla viitteellä.

Käyttötili: 122830-17846
IBAN: FI31 1228 3000 0178 46
SWIFT/BIC: NDEAFIHH

Miten jäsenmaksumme määräytyy

Vuosittain viimeistään helmikuun lopussa pidettävä kokouksemme vahvistaa kunkin vuoden maksut. Kokouksen jälkeen laskut lähetetään kunkin jäsenen Talviuimarienkerho ry:lle (TUK) ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Kun jäsen maksaa itse/muu maksaja

Jäsenmaksu maksetaan aina laskulla olevalla viitteellä. Viitteettömien maksujen seuranta aiheuttaa paljon tarpeetonta työtä. Maksa jäsenmaksusi eräpäivään mennessä. Mikäli maksaminen myöhästyy hyvästä syystä ilmoita maksun myöhästymisestä heti, ennen eräpäivää Maria Palomaalle sähköpostitse maria@tuk.fi. Jäsenmaksun myöhästymiseen annetaan enintään kalenterikuukausi maksuaikaa varsinaisen eräpäivän jälkeen.

Jäsenmaksujen seuranta

Maksuista huolehtiminen on maksutavasta huolimatta aina jäsenen vastuulla. Jäsenmaksujen maksamista valvoo rahastonhoitajamme yhdessä jäsenvastaavan kanssa. Maksujen laiminlyönnistä lähetetään huomautus, jos maksu on maksamatta kuukauden ajalta eräpäivän jälkeen. Huomautus lähetetään vain kerran. Mikäli tähän ei reagoida ilmoitetun ajan kuluessa, jäsenyys päättyy. Erottamisesta ei anneta kirjallista päätöstä.

Jäsentietojen päivitys

Jokainen jäsen vastaa itse yhteystietojensa oikeellisuudesta. Mikäli tietosi ovat muuttuneet, niistä tulee ilmoittaa kirjallisesti viipymättä jäsenvastaavallemme joko sähköpostitse maria@tuk.fi tai laskussa olevaan postiosoitteeseen.

Lähetystavasta riippumatta tiedoista tulee käydä ilmi seuraavat asiat:Nimesi, ajan tasalla oleva koti- ja sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.

Suosittelemme yksityisen sähköpostiosoitteen käyttöä. Tällä varmistamme sähköpostin perille saattamisen. Osoitetietojasi ei anneta ilman suostumustasi muille jäsenille eikä ulkopuolisille tahoille.

Välivuoden pitäminen

Mikäli elämäntilanteesi on sellainen, ettet voi käydä saunassa/uimassa, jäsenyytesi voidaan säilyttää siten että maksat pelkän jäsenmaksusi. Tällöin käydessäsi uimassa/saunassa suoritat kulloinkin voimassaolevan vierailijamaksun jokaisesta käyntikerrasta keittiön laatikkoon sekä merkitset käyntisi ja nimesi vierailijavihkoon. On myös erityisen tärkeää ilmoittaa muuttuneet maksutietosi jäsenvastaavalle sähköpostitse urda (a) tuk.fi

Jäseneksi uudelleen hakeminen

Erottuasi jäsenyydestä ja hakiessasi uudelleen myöhemmin jäseneksi, ei aiempaa jäsenyyttäsi huomioida. Käsittelemme kaikki jäsenhakemukset saapumisjärjestyksessä.

error: Tämä sivuston kaikki sisältö on kopiosuojattu !