Jäseninfoa

Yhdistykseemme kuuluu noin 600 jäsentä, joista noin 200 on uimajäsentä ja loput 400 sauna- ja uimajäsentä. Jäsenistä naisia on noin 400 ja loput miehiä. Käyntikertoja on vuodessa noin 20 500 mukaan lukien vierailijat.

Jäsenyys

Tiloissamme voi käydä uimassa ja saunomassa ainoastaan jäsenet.

Jäsenvalintamme on muuttunut. Emme valitse enää saunajäseniä, vaan uudet jäsenet ovat ensin 1 vuoden uimajäseninä. Tämän vuoden jälkeen saunajäseneksi haluavat tekevät uuden ja erillisen hakemuksen saunajäsenyydestä.

Käsiteltävät hakemukset ovat joko hyväksyttäjä tai hylättyjä eivätkä ne jää voimaan valinnan jälkeen. Mikäli haluat pysyä hakijana, tulee tehdä uusi hakemus.

Mahdollista jäsenyyttä tulee hakea vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse osoitteesta hakemukset (a) tuk.fi Hakemus on henkilökohtainen, eli jokainen mahdollinen hakija tekee oman hakemuksensa. Hakemuksestasi tulee ilmetä seuraavat asiat:

1) Nimesi, ajan tasalla olevat henkilö- ja yhteystietosi (nimi, syntymäaika, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero  ja kotiosoite).
2) Taustatietoa itsestäsi ja kiinnostuksesi talviuintiin
3) Suosittelijasi suostumus. Sinulla pitää olla kerhossamme ainakin vuoden jäsenenä olleen henkilön suostumus siitä, että olet sopiva henkilö yhdistysmuotoiseen harrastusseuraan.
4) Jätämme puutteelliset hakemukset huomiotta.
5) Sama suosittelija voivat suositella uutta jäsentä vuoden välein.

Suosittelija – mitä hänen kuuluu tietää ja tehdä

Oletko lupautunut suosittelijaksi henkilölle, joka hakee jäsenyyttämme? Sinun tulee tietää seuraavat asiat ja velvollisuutesi:

   • Voit suositella hyvin tuntemaasi henkilöä, kun olet itse ollut jäsenenä vähintään vuoden ajan.
   • Voit suositella uutta jäsenehdokasta korkeintaan vuoden välein.
   • Voit joka tilanteessa taata suosittelemasi henkilön sopivuuden jäseneksemme.
   • On suositeltavaa, että vierailet jäsenyyttä hakevan henkilön kanssa Ouritissa, jotta hakija saa varmuuden siitä, että hän haluaa liittyä seuraamme.
   • Jos/kun jäsenyys myönnetään, opastat hänet talon tavoille.
   • Varmistat, että hän käy tulokasinfossa.
    • Hakijalla tulee olla suosittelijan suostumus jotta hakijan hakemus käsitellään.
   • Huolehdit siitä, että hän on omaksunut ja hyväksynyt sääntömme ja lukenut ohjeistuksen uusille tulokkaille.

Jäsenhakemukset lähetetään vapaamuotoisina osoitteeseen hakemukset (ät) tuk.fi Jäsenasioista vastaa hallituksessa Urda Stenius urda (ät) tuk.fi 

Jäsenvalinta

Kaikki uudet ja hyväksytyt jäsenet ovat ensin 1 vuoden uimajäseninä. Tämän vuoden jälkeen saunajäseneksi haluavat tekevät uuden ja erillisen hakemuksen saunajäsenyydestä.

Käsiteltävät hakemukset ovat joko hyväksyttäjä tai hylättyjä eivätkä ne jää voimaan valinnan jälkeen. Mikäli haluat pysyä hakijana, tulee tehdä uusi hakemus.

Maksut

Yhdistyksen vuosikokous vahvistaa jäsenmaksut. Ne ovat tällä hetkellä (2022):

IMG_1651

 • Liittymismaksu 130 euroa
 • Uintimaksu 100 euroa/vuosi
 • Sauna & uintimaksu 200 euroa/vuosi

Vierailijat

Jäsenillä on oikeus tuoda yksi vierailija kerrallaan Ouritiin. Uimajäsenillä on oikeus tuoda vierailija uimaan ja saunajäsenellä vastaavasti saunaan.

– Vierasmaksu on 10€ aikuisille ja 5€ alle 18 -vuotiaille.
– Vierasmaksu koskee kaikkia vieraita Ouritissa saunomisesta tai uinnista riippumatta.
– Jäsenen ja vierailijan nimi kirjataan keittiön pyödällä olevaan vihkoon.
– Vierasmaksut maksetaan ennen vierailua kerhon tilille FI31 1228 3000 0178 46 (viesti: VIERAILIJAMAKSU) tai käteisellä keittiön postilaatikkoon.

Uimajäsenten saunan käyttö

Uimajäsenellä on oikeus saunoa, kun saunassa on tilaa ja maksamalla 5€ kerhon tilille FI31 1228 3000 0178 46 (viesti: SAUNA) tai käteisellä keittiön postilaatikkoon. Uimajäsen ei voi tuoda vieraita saunaan.

Muuta

Jos sinulla on toivomus että voisit tuoda seurueesi mukana isomman ryhmän, ilmoita ja sovi siitä hallituksen jäsenen kanssa hyvissä ajoin etukäteen sähköpostitse osoitteeseen hallitus (ät) tuk.fi

error: Tämä sivuston kaikki sisältö on kopiosuojattu !