Jäseninfoa

Yhdistykseemme kuuluu noin 600 jäsentä, joista noin 200 on uimajäsentä ja loput 400 sauna- ja uimajäsentä. Jäsenistä naisia on noin 400 ja loput miehiä. Käyntikertoja on vuodessa noin 20 500 mukaan lukien vierailijat.

Jäsenyys

Tiloissamme voi käydä uimassa ja saunomassa ainoastaan jäsenet. Jäsen voi tuoda mukanaan
yhden vieraan kerrallaan. Mahdollista jäsenyyttä tulee hakea vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse osoitteesta hakemukset (a) tuk.fi Hakemuksestasi tulee ilmetä seuraavat asiat:

1) Nimesi, ajan tasalla olevat henkilö- ja yhteystietosi (nimi, syntymäaika, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero  ja kotiosoite).
2) Taustatietoa itsestäsi ja kiinnostuksesi talviuintiin
3) Suosittelijasi suostumus. Sinulla pitää olla seurassamme pitkään jäsenenä olleen suositus siitä, että olet sopiva henkilö yhdistysmuotoiseen harrastusseuraan.
4) Jätämme puutteelliset hakemukset huomiotta.
5) Yksi ja sama suosittelija voi suositella uutta jäsentä vain viiden vuoden välein.

Jäsenvalinta

Yhdistys käsittelee jäsenyyshakemuksia kaksi kertaa vuodessa. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Sauna- ja uimajäseneksi haluavan pitää varautua pitkäänkin jonotusaikaan. Jäsenvalinnassa otetaan huomioon mm sellaiset asiat kuin, että olet ymmärtänyt jäsenyyden velvoitteet ja yhdistyksemme tavat toimia oikealla tavalla.

Maksut

Yhdistyksen vuosikokous vahvistaa jäsenmaksut. Ne ovat tällä hetkellä (2017):

IMG_1651

  • Liittymismaksu 100 euroa
  • Uintimaksu 65 euroa/vuosi
  • Sauna & uintimaksu 160 euroa/vuosi
  • Kertamaksu sauna ja/tai uinti 10 euroa.
    Alle 18-vuotiaat huoltajan seurassa 3 euroa.
  • Vierailijat ainoastaan jäsenten seurassa 10 euroa.

Vierailijat

Jäsen voi tuoda mukanaan yhden vieraan kerrallaan. Maksu vieraasta on 10 €/kerta. Maksu suoritetaan paikan heti paikan päälle saavuttaessa. Jos sinulla on toivomus että voisit tuoda mukanasi isomman ryhmän, ilmoita ja sovi siitä hallituksen jäsenen kanssa hyvissä ajoin etukäteen.