Ohjeet

Pukeutumistilat

main-buildingMerkitse nimesi ja tuloaikasi pukuhuoneen pöydällä olevaan kansioon. Jos tuot vieraan, merkitse omasi ja vierailijan nimi keittiössä olevaan  vihkoon ja laita maksu (10 euroa) seinällä olevaan valkoiseen postilaatikkoon. Vie mukanasi kaikki henkilökohtaiset tavarasi kerhon tiloista. Kerho ei vastaa pukeutumistiloihin unohtuneista arvoesineistä tai muusta omaisuudesta.

Pesutilat

Käytä kohtuudella lämmintä vettä, sillä sitä tulee rajallisesti omasta varaajasta. Huolehdi yleisestä siisteydestä, se on meidän kaikkien etu. Vie pesuvälineet mukanasi ja huuhtele jälkesi.

Sauna

Tullessasi ensi kertaa saunaan käy aina joko meren tai suihkun kautta. Huuhdo jalkasi ja tossusi altaassa tai jalkasuihkussa ennen saunaan menoa. Jalkojen huuhtelu WC:ssä tai suihkussa on kielletty, koska hiekka ja roskat tukkivat lattiaviemärit.

Huuhtele lauteet ja tuuleta sauna tarvittaessa. Sauna tuuletetaan avaamalla ikkunat ja rakennuksen ulko-ovet, näin raitis ilma tulee ovien alta ja kuuma poistuu ikkunasta. Pidä saunan ovi kiinni tuuletuksen ajan, jotta kosteus ei pääse pesu- ja WC-tiloihin.

Ihonhoitotuotteiden ja öljyjen käyttö saunassa on kielletty turvallisuussyistä.

Huomioi muut saunojat ja kunnioita saunarauhaa. Löylynheitto ja saunominen päättyy klo 22:00

Laituri ja uintipaikka

House-and-l-stage-at-darkLaiturilla on oikeanpuoleinen liikenne. Turvallisuutesi
vuoksi ui mieluiten rannan suuntaisesti.

Saunalta poistuttaessa

Ota huomioon, että saatat olla viimeinen saunoja, vaikka sauna-aika ei olisikaan vielä päättynyt. Tarkista seuraavat asiat:

  • Avaa katossa lauteiden yläpuolella olevat ilmanpoistoventtiilit, sekä huuhtele lauteet
  • Sulje hanat ja ikkunat ja sammuta valot
  • Tyhjennä jalkojenhuuhteluastiat nurmikolle, ei rakennuksen seinustalle
  • Sulje kaikki ovet.

Saunan ovet lukittuvat aikalukolla klo 22:00. Jos olet viimeinen päärakennuksesta poistuva, sulje ikkunat, sammuta valot ja varmista, että ulko-ovi on lukossa (siinä ei ole aikalukkoa).

Varmista myös, ettei meressä ole uimareita.

Turvalokerikot

Turvalokerikoissa voi säilyttää uinnin ja saunomisen ajan arvoesineitään. Huolehdi siitä, että avain pysyy tallessa ja jätä se lukkoon seuraavaa käyttäjää varten.

Kuivauskaappi

Eteisessä on kuivauskaappi ulkovaatteita ja –kenkiä varten. Kaapissa ei kuivateta uimapukuja, pyyhkeitä tms. Katkaise virta käytön jälkeen.

Keittiö

Jääkaapissa saa säilyttää vain väliaikaisesti omia eväitä ja juomia.  Jäsen huolehtii itse astioiden pesemisestä ja laittaa ne omille paikoilleen seuraavaa käyttäjää varten. Kattilat ja keittimet tulee tyhjentää käytön jälkeen. Huolehdi lopuksi siitä, että lieden ja keittimien virrat ovat poiskytketyt

Grillipaikka

tuk6Grilli ja savustuspönttö ovat jäsenten ja heidän seurassaan olevien kertamaksun maksaneiden vieraiden käytössä.

Paloturvallisuussyistä ja Helsingin liikuntaviraston ohjeiden mukaan paikalla on oltava vähintään kaksi henkilöä.

Grilli tulee olla täysin sammutettu klo 22:00. Kerho toimittaa tarvittavat polttopuut. Hiilet ja/tai priketit on tuotava itse.Siisti jälkesi ja vie kaikki roskat jäteastiaan.

error: Tämä sivuston kaikki sisältö on kopiosuojattu !