TUK:n hallituksen päätöksiä

TUK:n sääntömääräinen vuosikokous:

–       Talviuimarienkerhon vuosikokous pidetään lauantaina 12.6.2021 Ouritissa klo 15 alkaen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä keskustellaan ja päätetään kerhon toiminnan kehittämisestä.

–       Kokous pidetään ulkona, joten muista pukeutua sään mukaisesti. Muista turvavälit ja käytä tarpeen mukaan maskia. Maskeja löytyy myös Ouritista. Kokouksessa ei ole tarjoilua.

–       Lue lisää: www.tuk.fi/vuosikokouskutsu

Koronarajoitukset ja ohjeet Ouritissa 1.6. alkaen:

–       Etelä-Suomen aluehallintovirasto on lieventänyt koronarajoituksia pääkaupunkiseudulla. 1.6.2021 alkaen ennakkoon varattavilla saunavuoroilla voi olla enintään kymmenen henkilöä eli viisi naista ja viisi miestä. Kukin jäsen voi varata ennakkovarausnumerosta puh. 046 882 4332 enintään kolme saunavuoroa viikossa. Ennakkovarausnumero toimii saunapäivinä klo 14 – 18.00 välisenä aikana.

Vuoroja ei voi varata tai peruuttaa tekstiviestitse

–       Saunavuoroja voi varata tiistaisin, torstaisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 13-22 väliselle ajalle. Saunavuoron pituus on 1 tunti.

–       Ouritissa uimista ei ole rajoitettu. Pukuhuoneissa saa olla enintään 10 henkilöä kerrallaan. Vieraiden tuominen alueelle on edelleen kielletty.

–       Sairaana ja flunssaoireisena Ouritiin tulo on ehdottomasti kielletty.

–       Ota muut huomioon, pidä turvavälit ja noudata THL:n suosituksia. Maskeja ja käsidesiä on saatavilla pukuhuoneissa. Tulo Ouritiin on aina jäsenten omalla vastuulla.

Tulossa olevia korjaus- ja huoltotöitä

–       Saunan ullakon puhalluseristeet vaihdetaan. Vanhat eristemateriaalit poistetaan maanantaina 21.6. ja uudet eristeet laitetaan myöhemmin ilmoitettavana aikana.

–       Saunan kiukaat vaihdetaan uusiin.

–       Löylyhuoneen puupinnat uusitaan heinäkuussa. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

–       Huoltotoimet pyritään järjestämään niin, että ne aiheuttavat mahdollisimman vähän häiriötä.

error: Tämä sivuston kaikki sisältö on kopiosuojattu !