SAUNA AVATAAN RAJOITETUSTI 5.1.2021

Saunalla tehdään kiinteistön kuntoarvio 4.1. ja sen vuoksi TUK:n hallitus on päättänyt avata saunan edellisestä päätöksestä poiketen 5.1.2021 klo 13.00. Päätös on voimassa toistaiseksi.

Saunan käyttöä rajoitetaan voimassa olevien koronasuositusten ja -rajoitusten mukaisesti. Tätä varten kerhon tiloihin on järjestetty tekninen valvonta ja valvoja. Rajoitusten ja ohjeiden noudattamatta jättäminen johtaa välittömästi kirjalliseen varoitukseen. Saapuminen kerhon alueelle on aina jäsenen omalla vastuulla.

Sauna avataan jäsenten käyttöön ennakkovarausjärjestelmällä niin, että saunassa saa olla enintään kymmenen henkilöä, 5 naista ja 5 miestä kerrallaan.

SAUNAVUOROT

Varaa saunavuorosi etukäteen puhelinnumerosta 046 882 4332. Ennakkovarausnumero palvelee saunan aukiolopäivinä klo 13.00–20.00. Muina aikoina varauksia ei oteta vastaan. Numero otetaan käyttöön vasta 4.1.2021 kello 13.00. Varaukset tulee tehdä soittamalla, myöskään tekstiviestillä varauksen tekeminen tai varaustiedustelu ei onnistu.

Sauna on auki viitenä päivänä viikossa eli tiistaisin, torstaisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 13-22. Varattavat saunavuorot kestävät 1,5 tuntia, mikä sisältää pukeutumiset ja poistumisen kerhon alueelta. 

Saunavuorot (ti, to, pe, la ja su)

Saunavuorot ovat klo 13.00–22.00 välisenä aikana seuraavasti:

  1. vuoro klo 13.00–14.30
  2. vuoro klo 14.30–16.00
  3. vuoro klo 16.00–17.30
  4. vuoro klo 17.30–19.00
  5. vuoro klo 19.00–20.30
  6. vuoro klo 20.30–22.00

Ennakkovarauspuhelin on auki saunan aukiolopäivinä klo 13.00–20.00. Saunavuoroja voi varata seuraavalle viikolle enintään kolme vuoroa per viikko, eli esimerkiksi viikolla 2 voi varata kolme saunavuoroa viikolle 3. Tämän lisäksi jäsen voi tiedustella saman päivän vapaita vuoroja.

Ennakkovarauspuhelin on poikkeuksellisesti auki myös vkon 1 maanantaina 4.1.2021 klo 13.00–20.00, jolloin voit varata kyseisen viikon saunavuorot. Ennakkovarausnumeroon saattaa alkuun tulla paljon puheluja. Jos numero on varattu, soita myöhemmin uudelleen.

Huomaathan, että saunavuoro sisältää myös pukeutumistiloissa vietettävän ajan. On ensiarvoisen tärkeää, että kaikki saunojat noudattavat aikatauluja. Ruuhkan välttämiseksi älä saavu paikalle ennen oman vuorosi alkua ja pidä huolta, että olet poistunut pukeutumistiloista vuorosi päätyttyä. Vuoron päättymisaika ei siis ole saunasta poistumisajankohta vaan kellonaika, johon mennessä jokaisen saunojan tulee olla pukeutunut ja poistunut kerhon tiloista. Muistathan, että samat säännöt pätevät myös viimeiseen vuoroon, joka päättyy klo 22.

Vierailijoiden tuominen saunalle on toistaiseksi ehdottomasti kielletty. Jäsenet voivat saunoa vain ennakkoon varaamillaan saunavuoroilla. Väärinkäytöksiin puututaan välittömästi, ja ilman varattua vuoroa saunaan pyrkivät poistetaan alueelta. Mikäli et pääsekään saunomaan varaamallasi vuorolla, muistathan peruuttaa varauksesi ajoissa, jotta joku muu pääsee tilallesi. Jos jätät varaamasi saunavuoron käyttämättä ja peruuttamatta, mahdollisuuttasi varata uusia vuoroja voidaan rajoittaa.

UIMARIT

Uimarit voivat käyttää pukeutumistiloja vapaasti, kunhan pukuhuoneessa ei ole yli kymmentä henkilöä samaan aikaan.

Pidä huolta turvaväleistä, ota muut huomioon ja noudata hyvää hygieniaa. Pukutiloissa on kertakäyttömaskeja ja käsidesiä. Vältä turhaa oleskelua yleisissä tiloissa. Päärakennuksen keittiö ei toistaiseksi ole käytettävissä eikä sinne saa kokoontua.

Muistutamme, että Ouritiin saapuminen, saunominen ja pukeutumistilojen käyttö on jäsenten omalla vastuulla. Älä tule Ouritiin sairaana, jos sinulla on flunssan oireita tai olet ollut tekemisissä koronatartunnan saaneen henkilön kanssa.

Talviuimarienkerhon hallitus seuraa koronatilannetta ja siihen liittyviä viranomaisohjeita.

Muutoksista viestitään jäsenille mahdollisimman nopeasti.