SAUNA JA PÄÄRAKENNUS SULJETTU 30.11. – 20.12.2020

Talviuimarienkerhon hallitus on 28.11. kokouksessaan päättänyt, että sauna ja päärakennus suljetaan 30.11.-20.12.2020 väliseksi ajaksi. Alueellisten viranomaisten päätöksellä mm. kaikki harrastustoiminta on keskeytetty ja kaupungin yleisötilat suljettu nopeasti pahentuneen koronatilanteen vuoksi. Myös yksityisten toimijoiden suositellaan noudattavan rajoituksia.

Uinti Ouritissa on edelleen sallittu. Pihalla olevasta grillikatoksesta tehdään väliaikainen pukeutumissuoja, jossa on desinfiointiainetta ja kertakäyttömaskeja. Yli 10 hengen kokoontumiset Ouritin alueella on kielletty. Toivomme jäsenten seuraavan ja noudattavan kaikkia viranomaisten rajoituksia ja suosituksia.

TUK:n hallitus seuraa viranomaisten linjauksia ja tiedottaa mahdollisista muutoksista. Toivotamme kaikille kerhon jäsenille rauhallista joulun odotusta ja kärsivällisyyttä hankalassa pandemiatilanteessa.


Aluehallintoviraston ja Helsingin kaupungin 27.11.2020 tekemät Talviuimarienkerhoa koskevat koronarajoituspäätökset:

  • Kaikki organisoitu harrastustoiminta keskeytetään sisätiloissa ja kaikki yli 20-vuotiaiden harrastustoiminta myös ulkona.
  • Koordinaatioryhmä suosittelee yksityisten toimijoiden noudattavan samoja rajoituksia.
  • Kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset kielletään määräajaksi kuitenkin siten, että korkeintaan 10 henkilön yleisötilaisuuksien ja kokouksien järjestäminen sallitaan edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja THL:n 21.9.2020 antamaa ohjetta.
  • Korkeintaan 10 hengen tilaisuuksista tulisi järjestää vain ehdottoman välttämättömät, kuten lakisääteiset yhtiökokoukset ja yhdistysten kokoukset, ja näissäkin tulee hyödyntää etäyhteyksiä aina kun se on mahdollista.

TUK:n hallitus.