TUK tiedottaa 20.12.2020

  • Ouritin päärakennuksen pukutilat ovat uimassa käyvien jäsenten käytettävissä maanantaista 21.12.2020 alkaen. Ulko-ovi on edelleen lukittu, mutta omalla avaimella voi mennä sisään. Tilassa saa olla enintään 10 kävijää kerrallaan. Kävijöitä pyydetään noudattamaan turvavälejä, ottamaan muut huomioon ja noudattamaan hyvää hygieniaa. Pukutiloissa on kertakäyttömaskeja ja käsidesiä jäsenten käytettävissä.
  • Muistutamme, että Ouritiin saapuminen ja pukeutumistilojen käyttö on jäsenten omalla vastuulla. Älä tule Ouritiin, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet ollut tekemisissä koronatartunnan saaneen henkilön kanssa.
  • Mikäli koronatilanne sallii, sauna avataan jäsenten käyttöön 1.1.2021 alkaen ennakkovarausjärjestelmällä niin, että saunassa voi olla enintään 10 henkilöä kerrallaan. Ennakkovarausjärjestelmän käyttöohjeista ja säännöistä viestitään tarkemmin joulunpyhien jälkeen. Talviuimarienkerhon hallitus seuraa pandemiatilannetta ja siihen liittyviä viranomaisohjeita.
  • Talviuimarienkerhon seuraava vuosikokous pidetään helmikuussa 2021. Muistutamme, että kerhon jäsenten tulee jättää esityksensä vuosikokouksessa käsiteltävistä asioista kirjallisena, sähköpostilla hallitukselle (hallitus@tuk.fi) 15. tammikuuta 2021 mennessä.
  • Kaupunki on ilmoittanut, että saunan ilmastointilaitteisto vaihdetaan vuodenvaihteen jälkeen. Tarkemmasta ajankohdasta viestitään erikseen.
  • Talviuimarienkerhon hallitus toivottaa kaikille rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta. Kuluva vuosi on ollut poikkeuksellinen pahentuneen koronatilanteen vuoksi. Haluamme kiittää kaikkia jäseniä kärsivällisyydestä hankalassa tilanteessa. Pidetään yhdessä huolta omasta ja läheistemme turvallisuudesta.