Jäseninfoa

Talvituimarienkerho ry on Suomen vanhin yhä toiminnassa oleva talviuintiseura. Se on perustettu 1924.

Jäsenyys

Tiloissamme voi käydä uimassa ja saunomassa ainoastaan jäsenet.

Otamme uusia jäseniä ainoastaan uimajäseniksi. Käsiteltävät hakemukset ovat joko hyväksyttäjä tai hylättyjä eivätkä ne jää voimaan valinnan jälkeen. Mikäli haluat pysyä hakijana, tulee tehdä uusi hakemus.

Mahdollista jäsenyyttä tulee hakea vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse osoitteesta hakemukset (a) tuk.fi Hakemus on henkilökohtainen, eli jokainen mahdollinen hakija tekee oman hakemuksensa. Hakemuksestasi tulee ilmetä seuraavat asiat:

1) Nimesi, ajan tasalla olevat henkilö- ja yhteystietosi (nimi, koko syntymäaika, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero  ja kotiosoite).
2) Taustatietoa itsestäsi ja kiinnostuksesi talviuintiin
Jätämme puutteelliset hakemukset huomioimatta.

Jäsenhakemukset lähetetään vapaamuotoisina osoitteeseen hakemukset (ät) tuk.fi Jäsenasioista vastaa hallituksessa Urda Stenius urda (ät) tuk.fi. 

Jäsenvalinta

Käsiteltävät hakemukset ovat joko hyväksyttäjä tai hylättyjä eivätkä ne jää voimaan valinnan jälkeen. Mikäli haluat pysyä hakijana, tulee tehdä uusi hakemus.

Maksut

Yhdistyksen vuosikokous vahvistaa jäsenmaksut. Ne ovat tällä hetkellä (2023):

IMG_1651

  • Liittymismaksu 140 euroa
  • Uintimaksu 100 euroa/vuosi
  • Sauna & uintimaksu 200 euroa/vuosi

Vierailijat

Jäsenillä on oikeus tuoda yksi vierailija kerrallaan Ouritiin. Uimajäsenillä on oikeus tuoda vierailija uimaan ja saunajäsenellä vastaavasti saunaan.

– Vierasmaksu on 10€ aikuisille ja 5€ alle 18 -vuotiaille.
– Vierasmaksu koskee kaikkia vieraita Ouritissa saunomisesta tai uinnista riippumatta.
– Jäsenen ja vierailijan nimi kirjataan selvästi heti vierailun alettua keittiön pyödällä olevaan vihkoon.
– Vierasmaksut maksetaan ennen vierailua kerhon tilille FI31 1228 3000 0178 46 (viesti: VIERAILIJAMAKSU) tai käteisellä keittiön postilaatikkoon.

Uimajäsenten saunan käyttö

Uimajäsenellä on oikeus saunoa, kun saunassa on tilaa ja maksamalla 5€ kerhon tilille FI31 1228 3000 0178 46 (viesti: SAUNA) tai käteisellä keittiön postilaatikkoon. Uimajäsen ei voi tuoda vieraita saunaan.

Muuta

Jos sinulla on toivomus että voisit tuoda seurueesi mukana isomman ryhmän, ilmoita ja sovi siitä hallituksen jäsenen kanssa hyvissä ajoin etukäteen sähköpostitse osoitteeseen hallitus (ät) tuk.fi

error: Tämä sivuston kaikki sisältö on kopiosuojattu !