Suositellut

ELOJUHLAT 20.8.2022

Talviuimarienkerhon perinteistä elojuhlaa vietetään lauantaina 20.8.2022 klo 18 alkaen.

Ohjelmassa
•rentoa yhdessäoloa
•saunomista
•buffetissa kalakeittoa, leipää + juomaa •musiikkia
Juhla on vain jäsenille.

Osallistumismaksu 10 €/jäsen. Ilmoittautumiset keittiössä olevaan nimilistaan sekä maksu kerhon tilille FI31 1228 3000 0178 46 viimeistään maanantaina 15.8.2022.Kirjoita viestikenttään ”elojuhla” maksaessasi osallistumismaksun.

HUOM: Lauantaina 20.8.2022 sauna on varattu koko päivän vain elojuhlijoiden käyttöön. Vierailijoita ei voi tuoda saunalle. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!

Suositellut

TUK Kesätiedote 1.7.2022

VIERAILIJAT

Jäsenillä on oikeus tuoda yksi vierailija kerrallaan Ouritiin. Uimajäsenillä on oikeus tuoda vierailija uimaan ja saunajäsenellä vastaavasti saunaan.

  • Vierasmaksu on 10€ aikuisille ja 5€ alle 18 -vuotiaille.
  • Vierasmaksu koskee kaikkia vieraita Ouritissa saunomisesta tai uinnista riippumatta.
  • Vierasmaksut maksetaan ennen vierailua kerhon tilille FI31 1228 3000 0178 46 (viesti: VIERAILIJAMAKSU) tai käteisellä keittiön postilaatikkoon.
  • Jäsenen ja vierailijan koko nimi kirjataan selvällä käsialalla keittiön pyödällä olevaan vihkoon. Jäsen myös perehdyttää vieraan Talviuimarienkerhon käytäntöihin ennen vierailua, myös koskien alueella kuvaamiseen ja tervehtimiskäytäntöön.

UIMAJÄSENTEN SAUNAN KÄYTTÖ

Uimajäsenellä on oikeus saunoa, kun saunassa on tilaa ja maksamalla 5€ kerhon tilille FI31 1228 3000 0178 46 (viesti: SAUNA) tai käteisellä keittiön postilaatikkoon.Uimajäsen ei voi tuoda vieraita saunaan.

YLEINEN VALVONTA

Varsinkin näin kesäaikaan, kun toiminta ja liikenne koko Hietaniemen alueella on vilkasta, on erittäin suositeltavaa, että kaikki jäsenemme seuraavat kerhomme alueelle saapuvia mahdollisia ulkopuolisia henkilöitä ja tiedustelevat heiltä ovatko he kerhomme jäseniä. Helppo tapa varmistaa jäsenyys on kysyä minkä kerhon jäseniä henkilöt ovat ja kysyä myös jotakin muuta kerhomme toimintaan liittyvää asiaa. Mikäli henkilöt eivät ole kerhomme jäseniä tulee heidät ohjata ulos kerhomme alueelta.

ELOJUHLA

Muutaman vuoden tauon jälkeen on vuorossa elojuhlat. Elojuhlat pidetään lauantaina 20.8.2022. Juhlan ohjelmasta tiedotetaan myöhemmin.

Mukavaa kesää toivottaen,

TUK hallitus

Suositellut

TUK hallituksen kokous 30.3.2022 päätökset

VUOKRASOPIMUKSEN UUSIMINEN

Hallitus pyysi Helsingin kaupungilta tapaamista vuokrakasopimusneuvotteluja varten. Tapaamispyyntöön vastattiin, että tapaamista ei ole nyt syytä järjestää vaan sopimusta jatketaan 30.4.2023 asti ja varsinaiset vuokrasopimusneuvottelut siirtyvät kevääseen 2023. Syyksi ilmoitettiin Helsingin kaupungin haluavan arvioida kokonaisuutena talviuintimahdollisuudet sekä tehdä mahdollisia muutoksia sen järjestämisessä.

Hallitus päätti toimia Helsingin kaupungin ilmoittamalla tavalla sekä kutsua kaupungin virkamiehiä käymään Ouritissa kerhon toimintaan perehtymistä varten.

INVESTOINNIT JA HANKKEET

Koska TUK:n vuokrasopimuksen jatko selviää vasta keväällä 2023, hallitus päätti jäädyttää kaikki investointihankkeet siihen saakka. Näin ollen vuosikokouksessa päätettyjä hankkeita (puusaunahanke, laiturin kaiteiden uusiminen ja laiturin lämpölaatat) ei toteuteta vuonna 2022 vaan ne otetaan uudelleen käsittelyyn vuoden 2023 vuosikokouksessa.

KEVÄTTALKOOT

Hallitus päätti järjestää Ouritissa perinteiset kevättalkoot la 7.5. klo 11 alkaen.

TUK hallitus

error: Tämä sivuston kaikki sisältö on kopiosuojattu !