Johanna lähti edustamaan Talviuimarienkerhoa kisoihin

Jäsenemme Johanna Shrestha rakastaa luontoa, eläimiä ja myös talviuintia. Milloin Pitkäkoskella, milloin Ouritsaaressa – kaikki käy. Loppukesällä Johanna ja Pipa tekivät sopimuksen, että vuoden kisailutauon jälkeen Johanna olisi taas edustamassa kerhoamme Joensuussa käytävissä kisoissa. Lyötiin kättä päälle ja asia oli sillä sovittu.

Tammikuussa 2020 juttelimme lähestyvistä kisoista. Olkoon kyseessä mikä tahansa kilpailu, ainahan se jännittää. Johanna epäröi, pystyykö hän siihen. Harjoitukset olivat jääneet vähälle ja kisaviikonloppu lähestyi. Mutta jostain löytyi kilpailuviettiä ja halu näyttää. Kyllä minä siihen pystyn!!

Vielä torstai-iltana kävellessäni Johannan kanssa ”uintiharjoituksista” Ouritsaaresta juttelimme niitä näitä. Johanna oli jo pakannut reppunsa reissua varten. Matka Joensuuhun sujuisi Pirkko-siskon autolla. Vaistosin, että kyllä tästä hyvä tulee.

Odotan kisakuvia ja tunnelmia Joensuusta.


Etu-Töölössä 8.2.2020 Pirjo-Pauliina Lindström (Pipa)